Home

  • 001-Banner-2019
  • 002-Banner
  • 003-Banner
  • 005-Banner
  • 006-banner
  • 007-Banner
  • 008-Banner
  • 1

L’ACADÈMIA

Level és una acadèmia ubicada a Moià. Des de fa més de 15 anys, ens dediquem bàsicament a l’ensenyament de llengües, amb l’objectiu de transmetre als nostres alumnes els coneixements i la passió que sentim pels idiomes i la comunicació.

Oferim cursos durant tot l’any per a nens, joves i adults; preparem per als exàmens oficials del First Certificate i l’Advanced de la University of Cambridge; treballem in-company a nivell comarcal amb diverses empreses; oferim extraescolars a escoles de Primària i auxiliars de conversa a Secundària, així com cursos especialitzats a reconegudes entitats del Moianès. Level també ofereix un servei de traducció i interpretació, i assessorament en viatges a l’estranger per aprendre idiomes.

La nostra escola disposa de 5 aules, una àmplia biblioteca (llibres, DVDs i revistes), així com servei de wifi.

QUI SOM

L’equip està format per professors natius , professors i mestres titulats. Un equip dinàmic, qualificat i experimentat en l’àmbit de la docència, la traducció i la interpretació.

Eva Font

Després de diferents experiències laborals, decideix fa 14 anys engegar aquestprojecte. Inquieta i creativa, no es conforma en allò que ja funciona, sinó que treballa per fer- ho millor cada dia. Llicenciada en Filologia Anglesa per la Universitat de Barcelona, Postgrauen Traducció i Interpretació per la UPF.

Anca Sandu

Des de Romania, metòdica, disciplinada i perfeccionista, gran filòloga itraductora. Amant de la música clàssica i excel·lent cuinera, una de les millors especialistesen preparació d’exàmens oficials. Llicenciada en Filologia per la Universitat de Bucarest,llicenciada en Traducció i Interpretació per la UPF, i Postgrau en Traducció i Interpretació per la Universitat de Vic.

Mar Catot

Enamorada de la natura i l’aventura, tant li agrada perdre’s pels boscos del seu Monistrol natal com viatjar pel món i conèixer llocs nous. Amb passió per l’ensenyament de l’anglès, alegra i exigent, dona un tracte únic als més petits i entusiasme als adolescents, regalant a l’equip aire fresc i una motivació encomanadissa. Graduació en Traducció i interpretació d’anglès i llengua de signes per la UAB.

Grace Ferrick

Aquesta jove irlandesa ve des de Wexford a Moià per incorporar-se al nostre equip com a professora d’anglès i Language Assistant a l'escola pública Josep Orriols i Roca de Moià. Té una àmplia experiència fent voluntariat amb nens i joves amb discapacitat intel·lectual (Special Olympics). És una gran entusiasta de la música, i en el seu temps lliure li agrada tocar el piano, escoltar música i llegir. Graduada en Llengua anglesa i Història a la Maynooth University.

Montse Grande

Professora de francès, es suma al projecte després de tants anys de donar classe. Amant de la cultura francòfona i dels viatges al país veí, fa les millors classes de francès i les millors crêpes! Formada a l’Institut Français i a l’Escola Oficial d’Idiomes de Barcelona.

Diana Barone

Arriba de Suïssa a Moià com a voluntària de la Llar dels Avets. D’origen italià,bilingüe, comparteix i conviu la cultura italiana i suïssa a la vegada. S’incorpora com aprofessora d’anglès, alemany i italià i col·labora amb el nostre servei de traduccions. S’ocupa dela coordinació de la escola amb passió, precisió germànica i a la vegada amb humor mediterrani. Llicenciada en filologia italiana i hispànica a la Universitat de Berna (Suïssa), Advanced Certificate in English per la University of Cambridge.

Pavle Djukic

Londinenc, d’origen serbi, fa ja molts anys que viu a Catalunya. Ha exercit com a professor durant més de 18 anys i ha estat vivint en diferents països d’Europa: Anglaterra, Iugoslàvia, Itàlia i Espanya. També ha exercit com a traductor (articles, llibres, documentals). La seva experiència es veu reflectida en la seva feina i les seves ganes d’ensenyar i transmetre coneixements. Li agrada compaginar la seva feina amb la seva altra passió: la música. Diplomat en Ciències Polítiques (Universitat de Florència).

Mireia Lorente

La Mireia és la cara visible de l’escola. Porta la secretaria i gestiona lesqüestions administratives amb eficàcia i alegria. És el nexe entre alumnes, pares i equip docent.D’excel·lent tracte amb els nens gràcies a la seva àmplia experiència en llars d'infants a Moià.Tècnica en educació infantil pel Sagrat Cor de Barcelona.

Gemma Forcada

Gemma Forcada: té una clara vocació pels nens i adolescents i una dilatada experiència en el treball amb aquest col·lectiu. Ha treballat molts anys de professora d’anglès, de monitora/coordinadora de casals d’estiu i també de monitora de CAU. És una entusiasta de l’aprenentatge dels idiomes i del treball amb adolescents i sempre està a punt per ajudar a l’equip. Traducció Interpretació anglès-català-rus a la UAB. Grau d’Humanitats a la UOC. Examen TOEFL (Test of English as a Foreign Language).

Clara Gaja

Amant de la ciència, estudiant de Biotecnologia, exalumna de Level, s’incorpora al nostre equip com a mestre de reforç d’anglès amb nens i adolescents. Tot i la seva joventut, l’avala la seva experiència fent classes d’anglès i de judo, i uns quants estius com a monitora de casals. Li apassionen també els idiomes, la lectura i els esports. Títols de First Certificate i Advanced per la Universitat de Cambridge.

FORMACIÓ

Ensenyem, eduquem en anglès, francès, alemany i italià.El nostre objectiu és oferir una formació i un servei de qualitat, un mètode efectiu i personalitzat.
nens

NENS

Molts estudis demostren que durant la infantesa és quan el nen és més intuïtiu i mostra més capacitats per a l’adquisició del llenguatge. A Level, comencem als 3 anys, intentant transmetre la llengua d’una forma amena i divertida fent que el procés d’aprenentatge sigui el més similar possible a l’adquisició mitjançant la immersió. És per aquest motiu que les classes són 100% en l’idioma que estan aprenent i en grups reduïts que permeten potenciar la comprensió i la comunicació oral de tots els nostres alumnes. Oferim cursos d’1,5 hores setmanals al llarg de l’any i tallers de curta durada en època de vacances i a l’estiu. Aquests funcionen per temàtiques (manualitats, música, cuina, etc.) i tenen una durada de 4 o 6 hores setmanals. level idiomes
level idiomes

JOVES

Malgrat anem creixent, l’objectiu principal segueix essent buscar la motivació i l’interès en l’aprenentatge de la llengua a través de classes dinàmiques i participatives que permetin a l’alumne/a esdevenir un element actiu i central del seu procés d’aprenentatge. Es treballen les 5 habilitats bàsiques de mètodes reconeguts arreu, bo i realitzant projectes en grups reduïts i homogenis per preparar els alumnes per a la realització d’exàmens oficials. S’ofereixen cursos d’entre 2 i 3 hores setmanals amb una hora de consulta gratuïta a la setmana, classes particulars one-to-one per aquells que prefereixin una atenció més individualitzada, viatges a l’estranger i cursos específics per a treballar la comunicació oral.
level idiomes

ADULTS

Per a aquells que tingueu ganes d’ampliar la vostra formació, Level ofereix diversos cursos per a adults que s’adapten als diferents nivells i horaris. La realització inicial d’un examen de nivell permet elaborar grups reduïts i homogenis amb una metodologia adaptada al ritme de treball i a les necessitats dels alumnes, des de la preparació per a exàmens oficials, al treball exclusiu de la capacitat de comunicació oral o la millora de la pronunciació. Els cursos són de 2 o 3 hores setmanals o intensius a l’estiu. També hi ha la possibilitat de classes particulars. Cada trimestre organitzem activitats socials (sopars, festes tradicionals, tallers de cuina, etc.) per tal de potenciar un entorn agradable, conèixer a d’altres alumnes i simular situacions d’immersió a la cultura de l’idioma que estudiem. Assessorem també en estades a l’estranger per aprendre idiomes.
level idiomes

EMPRESES

Level organitza el curs d’idiomes que més convingui a cada empresa, adaptat a les vostres necessitats formatives i en l’horari i lloc desitjats. Feu-nos arribar les vostres propostes i us farem arribar un pressupost sense compromís. Hem ofert cursos de llengües a diferents empreses i entitats del Moianès a través de la Fundació TRIPARTITA. Sabies que com a empresaris pots formar-te i formar als teus treballadors a cost zero? Totes les empreses disposen d’una subvenció anual per a la formació contínua dels seus treballadors, bonificable a través de les seves cotitzacions socials. Level us pot tramitar la bonificació de la formació d’idiomes a través de les quotes de la Seguretat Social.  
level idiomes

AMPES I ESCOLES

Oferim cursos extraescolars d’idiomes i tallers de diferents temàtiques per a escoles. Ens desplacem a les vostres instal·lacions en horari de migdia o tarda. Per a períodes d’estiu i de vacances, organitzem casals d’estiu a mida, combinant l’anglès amb classes artístiques, dinàmiques i creatives que faran que el nen utilitzi de forma activa l’anglès des del primer moment. D’altra banda, un altre servei del què disposem és el de la figura de l’auxiliar de conversa, un/a professor/a natiu/nativa que es desplaça al centre (primària o secundària) per ajudar als alumnes a potenciar la comprensió i expressió orals. Formació de formadors: formem i assessorem a mestres i/o monitors que hagin d’impartir les classes en anglès, proporcionant les eines i els recursos per treballar l’aprenentatge integrat de continguts i llengües estrangeres (CLIL).  

SERVEIS LINGÜÍSTICS

Al llarg dels nostres més de 15 anys d’experiència, hem col·laborat amb conegudes empreses, entitats i particulars, que ens han confiat la traducció de tot tipus de documents.

Servei de traduccions de tot tipus de texts, generals, tècnics, científics, pàgines web, etc. Traduïm inversa i directa dels següents idiomes: català, castellà, anglès, francès, italià, alemany, romanès i japonès. Interpretació simultània per a congressos i conferències.

Oferim interpretació simultània per a congressos i conferències. Oferim interpretació d’enllaç, acompanyant a clients, proveïdors o visitants a fàbriques o instal·lacions.

Correcció editorial d’originals i proves. Correcció de català, castellà, anglès, francès, italià, alemany, romanès i japonès.

CLIENTS

Contacte

 
Level Moià
Carrer del Forn 15-19
08180, Moià (Barcelona)
t. 93 820 83 66
info@levelidiomes.com