QUI SOM

L’equip està format per professors natius , professors i mestres titulats. Un equip dinàmic, qualificat i experimentat en l’àmbit de la docència, la traducció i la interpretació.

Eva Font

Després de diferents experiències laborals, decideix fa 14 anys engegar aquestprojecte. Inquieta i creativa, no es conforma en allò que ja funciona, sinó que treballa per fer- ho millor cada dia. Llicenciada en Filologia Anglesa per la Universitat de Barcelona, Postgrau en Traducció i Interpretació per la UPF.

Anca Sandu

Des de Romania, metòdica, disciplinada i perfeccionista, gran filòloga itraductora. Amant de la música clàssica i excel·lent cuinera, una de les millors especialistes en preparació d’exàmens oficials. Llicenciada en Filologia per la Universitat de Bucarest, llicenciada en Traducció i Interpretació per la UPF, i Postgrau en Traducció i Interpretació per la Universitat de Vic.

Marta Miró

Des de Castellterçol va venir com a alumna i des que va entrar no l’hem deixatmarxar! Ha format part de l’equip docent molts i anys i actualment col·labora amb nosaltres donant suport psicopedagògic. La seva passió per la feina i la seva gran capacitat d’entendre i de respectar han estat i són fonamentals per l’equip. Graduada en Psicologia per la UB, menció en Psicologia Educativa. Màster en formació del professorat a secundària obligatòria i batxillerat, formació professional i ensenyament d’idiomes, UOC –UPF. Advanced Certificate in English per la University of Cambridge.

Daniela de Mello

Arribada de l’Uruguai va matricular-se a Level, desconeixent que acabariallicenciant-se en filologia anglesa i exercint de profe amb nosaltres. Alegre, creativa i exigent, és la nostra “Tinkerbell” particular. La seva imaginació, entusiasme i experiència fan que el seu tracte amb els més petits sigui únic, és per això que és la nostra especialista i coordinadora de Kids i Children. Llicenciada en filologia anglesa per la UAB, menció en lingüística aplicada. Màster en formació del professorat a secundària obligatòria i batxillerat.

Montse Grande

Professora de francès, es suma al projecte després de tants anys de donar classe. Amant de la cultura francòfona i dels viatges al país veí, fa les millors classes de francès i les millors crêpes! Formada a l’Institut Français i a l’Escola Oficial d’Idiomes de Barcelona.

Diana Barone

Arriba de Suïssa a Moià com a voluntària de la Llar dels Avets. D’origen italià,bilingüe, comparteix i conviu la cultura italiana i suïssa a la vegada. S’incorpora com a professora d’anglès, alemany i italià i col·labora amb el nostre servei de traduccions. S’ocupa de la coordinació de la escola amb passió, precisió germànica i a la vegada amb humor mediterrani. Llicenciada en filologia italiana i hispànica a la Universitat de Berna (Suïssa), Advanced Certificate in English per la University of Cambridge.

Berta Forcada

Amb una àmplia experiència treballant de monitora i coordinadora de casals d’estiu, directora de lleure i també com a professora d’anglès, s’integra a l’equip per donar suport amb les classes dels més petits, particulars i repàs. Espontània, positiva i riallera, l’apassiona el teatre i la interpretació. La seva dedicació, positivisme i entrega a la feina donen aire fresc a l’equip. Tècnica en animació turística, First Certificate in English per la University of Cambridge.

Mireia Lorente

La Mireia és la cara visible de l’escola. Porta la secretaria i gestiona lesqüestions administratives amb eficàcia i alegria. És el nexe entre alumnes, pares i equip docent. D’excel·lent tracte amb els nens gràcies a la seva àmplia experiència en llars d'infants a Moià. Tècnica en educació infantil pel Sagrat Cor de Barcelona.

Gemma Forcada

Té una clara vocació per als nens i adolescents i una dilatada experiència en el treball amb aquest col·lectiu. Ha treballat molts anys de professora d’anglès, de monitora / coordinadora dels casals d’estiu i també de monitora de CAU. És una entusiasta dels viatges i de conèixer noves cultures, l’apassionen els idiomes i li encanta transmetre-ho als seus alumnes. És una peça clau del nostre equip, per la seva dedicació i entusiasme. Traducció Interpretació Anglès-Català- Rus a la UAB. Actualment cursa el Grau d’Humanitats a la UOC. TOEFL (Test of English as a Foreign Language).

Keith MacKenzie

Des de Glasgow, Escòcia, s’incorpora aquest any al nostre equip. Professor d’anglès amb llarga i àmplia experiència, arriba a Moià després d’haver viscut molts anys a l’estranger. Traductor, intèrpret, periodista, editor... gran amant de la llengua i la literatura anglesa. Ha exercit de professor durant més de 15 anys, principalment a Xile. La seva experiència es veu reflectida en la seva feina i les seves ganes d’ensenyar i transmetre coneixements. Apassionat per l’esport, especialment pel futbol, li agrada compaginar la seva feina amb l’activitat física.Diplomat en Filologia Hispànica, Diploma TEFL.

Philip Howes

Va marxar de Norfolk (Anglaterra) per anar als Alps francesos i començar a recórrer el món, la seva passió. Viatger experimentat, va conèixer Nova Zelanda, Canadà i Amèrica del Sud. La seva darrera aventura el va portar a Nepal, on va exercir de voluntari en un petit poble treballant amb nens. Amant de la natura, els esports de muntanya i la cuina saludable, va arribar a Moià per conèixer Catalunya i integrar-se al nostre equip. Té experiència com a monitor de casals i li agrada contagiar amb la seva alegria als alumnes, mostrant una clara vocació pel treball amb els més petits. Diploma CELTA (Cambridge Certificate in Teaching English to Speakers of Other Languages).