QUI SOM

L’equip està format per professors natius , professors i mestres titulats. Un equip dinàmic, qualificat i experimentat en l’àmbit de la docència, la traducció i la interpretació.

Eva Font

Després de diferents experiències laborals, decideix fa 14 anys engegar aquestprojecte. Inquieta i creativa, no es conforma en allò que ja funciona, sinó que treballa per fer- ho millor cada dia. Llicenciada en Filologia Anglesa per la Universitat de Barcelona, Postgrauen Traducció i Interpretació per la UPF.

Anca Sandu

Des de Romania, metòdica, disciplinada i perfeccionista, gran filòloga itraductora. Amant de la música clàssica i excel·lent cuinera, una de les millors especialistesen preparació d’exàmens oficials. Llicenciada en Filologia per la Universitat de Bucarest,llicenciada en Traducció i Interpretació per la UPF, i Postgrau en Traducció i Interpretació per la Universitat de Vic.

Marta Miró

Des de Castellterçol va venir com a alumna i des que va entrar no l’hem deixatmarxar! Ha format part de l’equip docent molts i anys i actualment col·labora amb nosaltresdonant suport psicopedagògic. La seva passió per la feina i la seva gran capacitat d’entendre ide respectar han estat i són fonamentals per l’equip. Graduada en Psicologia per la UB, menció en Psicologia Educativa. Màster en formació del professorat a secundària obligatòria i batxillerat, formació professional i ensenyament d’idiomes, UOC –UPF. Advanced Certificate in English per la University of Cambridge.

Daniela de Mello

Arribada de l’Uruguai va matricular-se a Level, desconeixent que acabariallicenciant-se en filologia anglesa i exercint de profe amb nosaltres. Alegre, creativa i exigent, ésla nostra “Tinkerbell” particular. La seva imaginació, entusiasme i experiència fan que el seu tracte amb els més petits sigui únic, és per això que és la nostra especialista i coordinadora de Kids i Children.Llicenciada en filologia anglesa per la UAB, menció en lingüística aplicada. Màster en formació del professorat a secundària obligatòria i batxillerat.

Montse Grande

Professora de francès, es suma al projecte després de tants anys de donar classe. Amant de la cultura francòfona i dels viatges al país veí, fa les millors classes de francès i les millors crêpes! Formada a l’Institut Français i a l’Escola Oficial d’Idiomes de Barcelona.

Diana Barone

Arriba de Suïssa a Moià com a voluntària de la Llar dels Avets. D’origen italià,bilingüe, comparteix i conviu la cultura italiana i suïssa a la vegada. S’incorpora com aprofessora d’anglès, alemany i italià i col·labora amb el nostre servei de traduccions. S’ocupa dela coordinació de la escola amb passió, precisió germànica i a la vegada amb humor mediterrani. Llicenciada en filologia italiana i hispànica a la Universitat de Berna (Suïssa), Advanced Certificate in English per la University of Cambridge.

Pavle Djukic

Londinenc, d’origen serbi, fa ja molts anys que viu a Catalunya. Ha exercit com a professor durant més de 18 anys i ha estat vivint en diferents països d’Europa: Anglaterra, Iugoslàvia, Itàlia i Espanya. També ha exercit com a traductor (articles, llibres, documentals). La seva experiència es veu reflectida en la seva feina i les seves ganes d’ensenyar i transmetre coneixements. Li agrada compaginar la seva feina amb la seva altra passió: la música. Diplomat en Ciències Polítiques (Universitat de Florència).

Mireia Lorente

La Mireia és la cara visible de l’escola. Porta la secretaria i gestiona lesqüestions administratives amb eficàcia i alegria. És el nexe entre alumnes, pares i equip docent.D’excel·lent tracte amb els nens gràcies a la seva àmplia experiència en llars d'infants a Moià.Tècnica en educació infantil pel Sagrat Cor de Barcelona.

Gemma Forcada

Té una clara vocació per als nens i adolescents i una dilatada experiència en el treball amb aquest col·lectiu. Ha treballat molts anys de professora d’anglès, de monitora / coordinadora dels casals d’estiu i també de monitora de CAU. És una entusiasta dels viatges i de conèixer noves cultures, l’apassionen els idiomes i li encanta transmetre-ho als seus alumnes. És una peça clau del nostre equip, per la seva dedicació i entusiasme. Traducció Interpretació Anglès-Català- Rus a la UAB. Actualment cursa el Grau d’Humanitats a la UOC. TOEFL (Test of English as a Foreign Language).

Sofia Galipienso

Alacantina de naixement, establerta a Moià de fa uns anys. Formada en direcció de cinema, va treballar alguns anys en el sector de la TV a Barcelona. La seva altra passió són els idiomes i l’ensenyament. Ha treballat varis cursos amb nosaltres fent substitucions i aquest curs s’ha incorporat a la plantilla. És un amant de la natura, l’esport, el cine i la literatura. Diplomada en Direcció Cinematogràfica, Advanced in English per la University of Cambridge.

Laura Prat

Amb una àmplia experiència i formació treballant com a professora d’anglès, s’integra a l’equip de Level. L’apassiona viatjar i ha realitzat varies estades a Irlanda, Anglaterra i els EUA. La seva dedicació, positivisme i entrega a la feina donen aire fresc a l’equip. Actualment cursa el Grau d’Estudis anglesos a la UNED. Mestra d’Educació Primària amb especialització llengua anglesa (UAB), Certificate of Proficiency in English (Cambridge), Diploma TEFL.

Eve Wieltschnig

Aquesta jove nord-irlandesa ha viscut a Londres, on ha estudiat música i exercit de mestra de clarinet. A l’estiu del 2018, va deixar la capital anglesa per venir a viure a Moià.  El seu entorn familiar li ha transmès un gran entusiasme per l’art i, en el seu temps lliure, li apassiona gaudir de la natura. S’incorpora amb nosaltres com aLanguage Assistant a la escola pública de JOR de Moià. Creativa i dolça, amb ganes de transmetre i ensenyar. Diplomada amb el Títol superior de Música, especialitat clarinet (Londres).