QUI SOM

L’equip està format per professors natius , professors i mestres titulats. Un equip dinàmic, qualificat i experimentat en l’àmbit de la docència, la traducció i la interpretació.

Eva Font

Després de diferents experiències laborals, decideix fa 14 anys engegar aquestprojecte. Inquieta i creativa, no es conforma en allò que ja funciona, sinó que treballa per fer- ho millor cada dia. Llicenciada en Filologia Anglesa per la Universitat de Barcelona, Postgrauen Traducció i Interpretació per la UPF.

Anca Sandu

Des de Romania, metòdica, disciplinada i perfeccionista, gran filòloga itraductora. Amant de la música clàssica i excel·lent cuinera, una de les millors especialistesen preparació d’exàmens oficials. Llicenciada en Filologia per la Universitat de Bucarest,llicenciada en Traducció i Interpretació per la UPF, i Postgrau en Traducció i Interpretació per laUniversitat de Vic.

Berta Forcada

Amb una àmplia experiència treballant de monitora i coordinadora de casals d’estiu, directora de lleure i també com a professora d’anglès, els darrers anys a Artés. Espontània, positiva i riallera, l’apassiona el teatre i la interpretació.  La seva dedicació, positivisme i entrega a la feina donen aire fresc a l’equip. Tècnica en animació turística, First Certificate in English per la University of Cambridge. Actualment cursant el Grau en Educació Primària amb menció en anglès.

Andreea Filip

L’Andreea va néixer a Romania i quan tenia 19 anys es va traslladar a Anglaterra per estudiar. Quan va venir a Barcelona per treballar en el sector de l'animació, va trobar la seva nova passió: ensenyar. Té una àmplia experiència com a professora tant amb nens petits i adolescents com amb a adults. Ha estat preparant alumnes i és examinadora pels exàmens oficials de Cambridge. S'incorpora amb nosaltres com a professora i  Language Assistant a l'escola pública Josep Orrioles i Roca de Moià. La seva experiència es veu reflectida en la seva feina i les seves ganes d'ensenyar i transmetre coneixements. Li agrada compaginar la seva feina amb altres passions lligades a la creativitat: dibuixar i manualitats. Diplomada en animació audiovisual (Universitat de Canterbury).

Montse Grande

Professora de francès, es suma al projecte després de tants anys de donar classe. Amant de la cultura francòfona i dels viatges al país veí, fa les millors classes de francès i les millors crêpes! Formada a l’Institut Français i a l’Escola Oficial d’Idiomes de Barcelona.

Diana Barone

Arriba de Suïssa a Moià com a voluntària de la Llar dels Avets. D’origen italià,bilingüe, comparteix i conviu la cultura italiana i suïssa a la vegada. S’incorpora com aprofessora d’anglès, alemany i italià i col·labora amb el nostre servei de traduccions. S’ocupa dela coordinació de la escola amb passió, precisió germànica i a la vegada amb humor mediterrani.Llicenciada en filologia italiana i hispànica a la Universitat de Berna (Suïssa), Advanced Certificatein English per la University of Cambridge.

Dhana Baysa

Aquesta jova filipina arriba a Moià per incorporar-se al nostre equip com a professora d'anglès i Language Assistant a l'escola pública Josep Orriols i Roca de Moià. Després d'estudiar Llengua Anglesa, es va traslladar a Catalunya amb la seva família i va començar a endinsar-se en el món de l'ensenyament de llengües: ha treballat en casals d'estiu en anglès, com a auxiliar de conversa en instituts i fent classes d'anglès per a nenes i nens. És una gran entusiasta de la vida, sempre amb un somriure i amb ganes d'aprendre. Li agrada molt viatjar, llegir i mirar pel·lícules. Diplomada en Llengua anglesa, actualment està cursant el Màster en Llengua i Literatura Anglesa a la Universitat de les Philippines; TEFL Certificate.

Gemma Forcada

Gemma Forcada: té una clara vocació pels nens i adolescents i una dilatada experiència en el treball amb aquest col·lectiu. Ha treballat molts anys de professora d’anglès, de monitora/coordinadora de casals d’estiu i també de monitora de CAU. És una entusiasta de l’aprenentatge dels idiomes i del treball amb adolescents i sempre està a punt per ajudar a l’equip. Traducció Interpretació anglès-català-rus a la UAB. Grau d’Humanitats a la UOC. Examen TOEFL (Test of English as a Foreign Language).

Emma Miró

Amant de la llengua i la literatura, l'Emma es va graduar en Estudis d'Anglès i Català per la Universitat Autònoma de Barcelona. Entusiasta i positiva, gaudeix molt d'estar amb nens i adolescents i de guiar-los en el seu aprenentatge. Sempre treballant per millorar, actualment està estudiant el Màster en Formació de professorat d'educació secundària obligatòria i batxillerat, formació professional i ensenyament d'idiomes a la UAB. Títol d'Advanced per la Universitat de Cambridge.